Når man køber en lejlighed, kræver det grundig overvejelse, da der er en masse forhold der skal undersøges. Endvidere er et lejlighedskøb en stor investering, og man bør derfor søge juridisk rådgivning. Med en advokat som køberrådgiver kan I være sikre på, at I får en rådgiver, som sørger for en grundig og dybdegående gennemgang af jeres købsaftale og bilag og herefter en berigtigelse af jeres boligkøb.
En advokat med speciale i fast ejendom ved, hvad I som købere skal være opmærksomme på, så inden I underskriver en købsaftale, bør I altid bede ejendomsmægleren indsætte et advokatforbehold. Med et advokatforbehold er handlen ikke endelig, før jeres advokat har gennemgået og godkendt købsaftalen og bilag. Læs mere om advokatforbehold her
Hvad skal man bl.a. være opmærksom på?
Er der ikke sørget for en grundig gennemgang af ovennævnte, kan det få store økonomiske konsekvenser i fremtiden, og vi anbefaler derfor, at man altid får en advokat som køberrådgiver til at se på handlen, når man køber bolig.
Pris
Hos PrivatretsAdvokaterne er vi eksperter i fast ejendom og ejendomshandler, og I er altid velkomne til at ringe til os på telefon 45 23 00 20 for en uformel og uforpligtende drøftelse i forhold til køb af lejlighed.
Hos PrivatretsAdvokaterne inkluderer en køberrådgivning gennemgang af handlens bilag, betigtigelse af handlen, sadvanlig korrespondance med banker og ejendomsmægler, skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse.
Banken foretager håndtering af hæftelser og optagelse af eventuelle nye lån.
Udover den indledende telefoniske drøftelse, afregner vi som udgangspunkt efter anvendt tid med almindelig timesats.
Som udgangspunkt afregnes ejendomshandler med DKK 17.500 inkl. moms.
Godt nyt til dig, der overvejer at gennemføre et familiekøb eller familiesalg af hus. Højesteret har ...»
Den 1. oktober 2020 har Sikkerhedsstyrelsen indført nye retningslinjer for tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter. Moderniseringen ...»
Skifteportalen er Domstolenes online platform til behandling af skiftesager, herunder dødsboer. Skifteportalen ...»
Der findes 24 retskredse i Danmark. Danmark blev i 2007 inddelt i 24 retskredse. Hver retskreds beklædes ...»